Kepsar - Specialdesign

Vad vill du titta på? Klicka på någon av nedan knappar för att få inspiration och information

Vi skräddarsyr din produkt

Skräddarsydd produkten så den passar din kunds behov

En keps är en enkel men dock så användbar produkt - kanske den perfekta presentreklam-produkten. Kepsar är en produkt som de flesta kan tänkas använda; antingen på jobbet eller på fritiden. Därmed är den en perfekt reklampelare då man lätt kan få sitt önskade budskap att synas. Vi tar hänsyn till kundens behov och förutsättningar när vi utvecklar våra kepsar.

Det finns massor av modeller och grund-designer att välja mellan, eller så kan man göra sin egen design. Saker som påverkar valet av modell är var och när ska kepsen användas? Behövs det ett grövre material, eller ska det vara en tunn sommarkeps? Vi hjälper er med besluten och designförslag för att få fram vad din kund vill ha! Välkommen att höra av dig till oss!

Vad kan man ändra?

Kepsen är kanske den mest klassiska presentreklamprodukten! Man kan göra allt från en enkel brodyr på framsidan till något helt annorlunda och egen design. Här nedan hittar du exempel på vad som kan göras på specialdesign. Minsta antal: 300st

Bestäm märkningsmetod och placering
Specialdesign erbjuder stora möjligheter med märkning - bland annat brodyr, gummimärken, etiketter, tryck och utfallande/beskuret tryck.

Material
På specialdesign finns möjligheten att byta material på kepsen för att få den produkt och utseende du vill ha (beroende på antal).

Färger
Ändra färger på grundmaterialet  och/eller på detaljer. Matcha gärna med logo för att få en snygg design (beroende på antal).

Design- och extraval
Lägg till metallspänne med graverad logo, sandwich, tryckt svettband eller någon annan detalj på kepsen för att göra den till något originellt som matchar till kunds grafiska profil eller önskan.

Mycket mer
Är det något annat som kund önskar? En egen design eller något vi inte har med ovan? Var inte rädd för att fråga - vi gör massor av specialkepsar som inte är en ordinarie lagervara.

Se exempel

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst har öppet 
Måndag-Torsdag: 08.00-17.00
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00

»  Kundtjänst
» Villkor & frakter 
»  info@wsi.se 

Kontakta oss / Information

Backegårdsvägen 1 | 459 30 Ljungskile 
Organisationsnummer: 556472-4325
Telefon: 0522-290 60
Order: order@wsi.se 
Förfrågan: info@wsi.se

» Om cookies |  » Sitemap  |   © Black Hill