Mössor - Specialdesign

Vad vill du titta på? Klicka på någon av nedan knappar för att få inspiration och information

Vi skräddarsyr din produkt

Skräddarsy produkten så den passar din kunds behov

Mössan är en användbar och en mycket synlig reklamprodukt som väldigt ofta uppskattas av mottagaren. För en relativt låg kostnad kan man sprida sitt budskap till en stor publik eftersom mössan är en produkt de flesta använder och som är lätt att ha med sig. Mössan behöver inte vara en produkt som endast används på vintern, utan vi hjälper er med valet av vilken modell man skall välja beroende på när den skall användas. Handlar det om en året-runt-mössa, en sommarmössa, eller kanske en mössa med foder som skall klara av att värma under riktigt kalla vinterdagar? Vi hjälper er med beslut och designförslag för att få fram vad din kund vill ha! Välkommen att höra av dig till oss!

Vad kan man ändra?

Mössan är en mycket populär och användbar produkt med stora märkningsmöjligheter och andra designval. Här nedan hittar du exempel på vad man kan ändra på för att göra mössan så som just din kund önskar. Minsta antal: 300st 

Märkningsmetod och placering
Specialdesign erbjuder stora möjligheter med märkning - bland annat brodyr, gummiärken, etiketter, tryck, sublimeringstryck och utfallande/beskuret tryck. Eller varför inte mixa dessa?

Material och storlek
Vill du ha någon annan modell än våra ordinarie mössmodeller? Önskas kanske ett extra fleecefoder eller liknande? Möjligheterna att göra material- och storleksändringar finns. (beroende på antal)

Färger
Önskas någon annan färg än våra ordinarie lagerfärger så går det att byta (beroende på antal).

Andra designval
Önskas en instickad linje, kontrastsömmar på toppen eller något annat? Det finns en mängd olika möjligheter.

Mycket mer
Är det något annat som kund önskar? En egen design eller något vi inte har med ovan? Var inte rädd för att fråga - vi gör massor av specialmössor som inte är en ordinarie lagervara.

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst har öppet 
Måndag-Torsdag: 08.00-17.00
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00

»  Kundtjänst
» Villkor & frakter 
»  info@wsi.se 

Kontakta oss / Information

Backegårdsvägen 1 | 459 30 Ljungskile 
Organisationsnummer: 556472-4325
Telefon: 0522-290 60
Order: order@wsi.se 
Förfrågan: info@wsi.se

» Om cookies |  » Sitemap  |   © Black Hill