ÖVRIG SPECIALDESIGN

Låt oss göra jobbet och spara tid till försäljning istället. Lär dig mer om specialdesign och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Specialdesign innebär att produkten får sin profilering redan i produktionen. Man kan då styra val av material och färger och även göra andra typer av märkningar som inte går att göra på en färdig produkt. Specialproduktion behöver inte innebära en dyrare produkt! Med god planering och bra val kan du få en helt unik produkt till samma eller lägre kostnad än en ”vanlig” produkt. Klicka här och läs mer!

Vad är specialdesign?

Vi skräddarsyr din produkt

Vi har 30 års erfarenhet av specialdesign och trading!

Specialdesign innebär att produkten får sin profilering redan i produktionen. Man kan då styra val av
material och färger och även göra typer av märkningar som inte går att göra på en färdig produkt. Specialproduktion innebär vanligtvis också att du får en helt unik produkt till samma eller lägre kostnad än en standardprodukt.

Vänd er till oss och vi hjälper er med allt ifrån design- och skissförslag till färdig produkt. Ni kan välja att antingen utgå ifrån en befintlig produkt i vårt sortiment och därifrån göra anpassningar för att på så sätt få fram en egen design. Eller så har ni en egen idé om den profilprodukt ni söker och då är det denna vi har som utgångspunkt i arbetet för att producera just er unika produkt.

Oändliga möjligheter med trading

Med vår långa erfarenhet av specialdesign och trading kan vi hjälpa er med det mesta! Här ser ni ett urval av designmöjligheter - men vi kan så mycket mer, så ställ gärna din fråga till oss. Leveranstiderna varierar mellan de olika produkterna, allt från några veckor till några månader – så tänk på att vara ute i god tid med din förfrågan!

Som grossist av specialtillverkade produkter, väskor och presentreklam så jobbar vi enbart mot återförsäljare av presentreklam. 

Ni som företag kan höra av er till er återförsäljare av presentreklam för att få mer info, pris eller vid eventuell beställning - hör av dig till din återförsäljare av presentreklam så hjälper de dig. Vi samarbetar då med de på bästa sätt för att få fram önskad produkt till ert företag eller förening.  Behöver du hjälp att hitta en återförsäljare - hör av er till oss så hjälper vi er.

Vad kan man ändra?


Det kan vara väldigt roligt att göra en väska på specialdesign då det finns massor av saker man kan ändra. Allt från färger till en helt egen design. Normalt sätt är minsta antal 300st (varierar beroende på produkt).  

Bestäm märkningsmetod och placering, material och färger
Specialdesign erbjuder stora möjligheter gällande märkning - bland annat brodyr, märken, tryck och utfallande/beskuret tryck.  På specialdesign finns möjligheten att byta material på väskorna för att få den produkt du vill ha. Ändra färger på grundmaterialet eller detaljer för att nå önskat resultat. Matcha gärna med logo för att få en snygg design.  

Passpoaler, detaljer och funktioner 
Lägg till passpoaler eller detaljer på väskan för att göra den till något originellt som matchar din grafiska profil. Man kan bland annat lägga till gummidetaljer, applikationer, datorfickor, midjeband och datorfickor. 

Zippers och snördragare
Att byta en zipperpuller eller snördragare kan vara en enkel och elegant designlösning på en väska som gör stor skillnad och ger en extra touch. Man kan till exempel göra egna zipperpuller i gummi eller textil med kunds logo och önskade färger eller bara välja en matchande färg på snördragaren. 

Foder
Gör väskan extra lyxig med ett snyggt foder i till exempel kunds färger. En detalj som ger en mycket exklusiv känsla.   

Mycket mer
Är det något annat som kund önskar? Var inte rädd för att fråga - vi gör massor av specialväskor som inte är en ordinarie lagervara.

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst har öppet 
Måndag-Torsdag: 08.00-16.30
Fredag: 08.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00

»  Kundtjänst
» Villkor & frakter 
» info@blackhill.se

Kontakta oss / Information

Backegårdsvägen 1 | 459 30 Ljungskile 
Organisationsnummer: 556472-4325
Telefon: 0522-290 60
Mail: info@blackhill.se

Följ oss

Följ oss gärna på våra sociala medier

Black Hill FacebookBlack Hill Instagram

» Om cookies |  » Sitemap  |   © Black Hill