Tjänster & service

Black Hill Clever Solutions – smarta lösningar helt enkelt!

Vi finns alltid till hands för dig då du har frågor och funderingar, när du söker en produkt eller vill ha hjälp med prover och säljmaterial. Vi hjälper gärna till med att göra skisser som ni kan visa era kunder för att få snabbare avslut eller inspiration. Vi har lång erfarenhet av märkning på lagerprodukter samt specialdesign. Vill du veta mer om specialdesign, klicka på detta i menyn för information och inspiration.

Vi servar med kampanjer och erbjudanden med jämna mellanrum och oftast har vi färdiga reklamutskick som du kan maila, skicka eller dela ut till dina kunder när det passar. Våra utskick och nyhetsuppdateringar kan ni hitta under fliken Aktuellt. Säljmaterial i form av kataloger, utställningsprover mm. servar vi självklart med. Kataloger är vanligtvis gratis och utställningsprover hanteras efter ett förutbestämt rabattsystem beroende på hur mycket du handlar av oss.

Träffa oss

Vi åker till dig eller du besöker oss

Du är alltid välkommen att ringa eller besöka oss. Vi har ett fint showroom där du kan se alla våra lagerprodukter, samt ett rum med inspiration för specialdesign. Här kan du undersöka och klämma på produkterna för att få en känsla för kvalitén och utformningen.

Vi gör också kundbesök. Våra företagsrepresentanter reser runt och besöker våra kunder för att diskutera produkter och tjänster, ta hand om förfrågningar, se över och serva ditt utställningsmaterial mm. Önskar du och ditt företag besök för en genomgång av våra produkter med mera så tveka inte att höra av er för att boka in tid. Dessutom finns vi minst en gång om året representerade på mässor runt om i landet, där ni kan träffa oss och få genomgång av produkter och hur vi arbetar.

Lagerprodukter

Vi erbjuder alltid snabb leverans!

WSI Reklamgrossiten har ett stort och välorganiserat lager i samma byggnad som kontoret vilket gör att vi snabbt och lätt kan kommunicera och agera vilket ger korta processtider. Normalt sett så är leveranstiden vid beställning av lagervaror 1-2 dagar - med reservation för slutsålda varor och stora beställningar. 

Vi kan erbjuda leverans till er eller neutral sändning direkt till er kund. Detta gäller både leverans direkt ifrån oss med neutrala produkter eller via vår tryckare för färdigmärkta varor. Se mer info om märkning nedan.

Märkning
Vi tillhandahåller både transfertryck och brodyr på våra lagerprodukter. Vi löser då frakt mellan lager och vår tryckare. Vi arbetar alltid med korrektur och orderbekräftelse för att alla inblandade skall känna sig säkra på att allt blir som man önskar. Saker att tänka på att ange och bifoga vid eventuell beställning av brodyr eller transfertryck.

- Vilken produkt och färg.
- Antal (minsta antal om vi ska tillhandahålla märkning är 25st).
- Färger på märkningen. Ange önskade PMS C - färger.
- Storlek på märkningen (dubbelkolla möjligheterna med oss - det skiljer sig mellan produkter och placeringar).
- Bifoga original (vektoriserat).
- Leveransadress.
- Eventuell deadline (viktigt att kolla möjligheterna att få leverans till önskat datum - normal leveranstid är 10-15 arbetsdagar).

Kontakta oss för brodyr & tryckprislista av lagervaror.

 

Kundtjänst

Vår kundtjänst har öppet 
Måndag-Fredag: 08.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00

»  Kundtjänst
» Villkor & frakter 
»  info@wsi.se 

Kontakta oss / Information

Backegårdsvägen 1 | 459 30 Ljungskile 
Organisationsnummer: 556472-4325
Telefon: 0522-290 60
Order: order@wsi.se 
Förfrågan: info@wsi.se

» Om cookies |  » Sitemap  |   © Black Hill